söndag 1 augusti 2010

Ännu en underbar Pride, om än lite ovanlig


Kommit hem efter några underbara dagar i Stockholm och Pride. Det var mycket som var annorlunda, men det var underbara dagar i alla fall. Träffade många gamla vänner, en mycket gammal vän i bemärkelsen att vi inte setts på 25 år. Det var årets höjdpukt. Nu ska det inte dröja 25 år tills vi ses nästa gång det kan jag lova. Fest, schlager och parad var givna ingredienser. Annan plats för festivalen. Jag vet inte vad jag tycker om det än. Har inte hunnit smälta det.
Åter igen blir man beklämd över fördomar, att vi har ett religiöst fundamentalistiskt parti i riksdagen som vägrar vara med debatten och paraden. Varje år är det något som blir bättre så det är bara att kämpa på.
Hemma nu efter en roadtrip me vännen H. Slapp ta tåget och kom hem lite tidigare. Bjöd honom på lunch som tack för skjutsen. Sen glömde han sin mobil när han fortsatte söderut. Tur att vi också ska till Varberg i veckan så vi kan stråla samman.
Vi åker ner i veckan för att njuta av kusten, släkten och Ullared. Ska även på Synth festival. Herre gud hur ska jag orka en helg till. Tur man har semester och det är ju bara en kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar