måndag 17 maj 2010

En underbar helg har passerat


Har haft en helt underbar kristihimmelsfärd helg. I torsdags om vänner förbi Örebro och plockade upp mig på väg mot Uddevalla. Ammenäs var målet för färden. En gammal sommarkoloni precis vid vattnet. Vänner skulle gifta sig, andra vänner skulle det socialiseras med. Vi kom fram sent på kvällen men det spelade ingen roll för färden var rolig den med. Träffade en väns flickvän för första gången så vi hade många mil att börja lära känna varandra på.
Fredagen ägnades åt bröllopsförberedelser. Jag är ju inte en utsmyckningsmänniska men bära möbler och lägga på dukar funkar ju. Senare på dagen kom ännu en del av Pridefamiljen. Kändes så nice. God mat och dryck och en massa prat och skratt.
Lördagen var den stora dagen. Lite pirrigt för alla verkade det som. Klockan 14 var alla kammade och finklädda och väldigt förväntansfulla. Jag klarade som vanligt inte att hålla tårarna tillbaka men jag var långt från ensam. Tror inte ett öga var torrt.
Sen dansade vi natten lång, och ytterligare bekanskaper gjordes med roliga människor.
Efter tre festkvällar var man sliten på söndagen. Att städa och jobba med kroppen gjorde dock att baksmällan blev lindrig för mig. Det var lite värre för de andra i den bilen jag skulle åka hem med så jag körde första delen. Under en del av resan var det bara jag och stereon som höll låda.
I dag känns det bara underbart att ha varit där. Saknar alla vänner redan. Vi är utspridda i hela södra Sverige och ses bara några gånger per år allihop. Återigen är det kvalité som räknas inte kvantitet.
Längtar redan till sista veckan i juli när jag får träffa de flesta igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar